Майже 600 суб’єктів господарювання Дніпропетровщини вирішили скористатися податковим компромісом

10 апр, 13:41

З дня набуття чинності Закону України від 25 грудня 2014 року №63-VІІІ "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу" до фіскальної служби у Дніпропетровській області надійшло 588 заяв від про намір досягнення податкового компромісу.
Відповідно до поданих заяв суб’єктів господарювання про намір застосування податкового компромісу податкові зобов’язання платників склали 51,2 млн. грн., у тому числі, з податку на додану вартість – 27,4 млн. грн., з податку на прибуток підприємств – 23,8 млн. грн. До бюджету вже надійшло 20,1 млн. грн.
Нагадаємо, платник податків має можливість подати уточнюючі розрахунки або заяви з метою застосування податкового компромісу до        16 квітня 2015 включно.
Згідно вимог законодавства, ставка добровільної сплати, за якої платники податків звільняються від фінансової, кримінальної та адміністративної відповідальності становить 5% заниженого ними податкового зобов'язання з ПДВ та податку на прибуток. Решта 95% у разі досягнення податкового угоди вважаються погашеними.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193359.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua