Бажання громадян до співпраці під час кампанії «Декларування-2015», зростає з кожним роком

14 апр, 08:35

Менше місяця залишилось до закінчення кампанії «Декларування-2015», фахівці Солом’янської інспекції продовжують проводити агітаційні заходи серед жителів району. Залучення якомога більшої кількості громадян до процедури обов’язкового подання декларації – є одним з першочергових завдань роботи ДПІ Солом’янського району.
Нагадування про кампанію «Декларування – 2015» через поштові скриньки забезпечить жителів району можливістю у вільний час ознайомитись з матеріалами по декларуванню. Податківці надіслали листівки та буклети у поштові скриньки Солом’янців
закликаючи громадян подати декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2014 році.
Друковану продукцію з інформацією щодо кампанії «Декларування – 2015» працівники інспекції роздають перехожим на вулицях. Спілкуючись з пересічними громадянами, фахівці радять їм вчасно подавати до податкової інспекції декларацію про майновий стан і доходи, та не чекати кінцевої дати декларування - 30 квітня 2014 року. Найбільш зацікавленими виявились студенти, яким розповіли про податкову знижку на навчання.
Працівники ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві намагаються проводити кампанію «Декларування-2015» залучаючи всі версти населення. Як свідчать показники деклараційного процесу, прагнення наших громадян до співпраці з державою дійсно зростає з кожним роком.
Закликаємо всіх платників сумлінно виконати свій громадянський обов’язок та своєчасно подати декларації.
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193384.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua