Декларування on-line

14 апр, 08:37

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що порядок подання річної декларації про майновий стан і доходи визначений статтею 179 Податкового кодексу України. Декларацію про минулорічні доходи платник податків повинен подати  до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси. Крайній термін подачі – 30 квітня 2015 року, а для того, хто бажає отримати податкову знижку - граничний термін подання декларації 31 грудня 2015 року.
Нагадуємо, що мешканці Солом’янського району подають декларацію за адресою: м. Київ, вул. Смілянська, 6, Центр обслуговування платників.
Зростає кількість громадян які надають перевагу поданню декларації про доходи в електронному вигляді. Бажаючі мають можливість скористатися електронним форматом звітування, маючи спеціальне програмне забезпечення і електронний ключ цифрового підпису, який видається безкоштовно в Акредитованому центрі сертифікації ключів безпосередньо в ДПІ.
На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України створено спеціальний банер «Декларування on-line».
Банер «Декларування on-line» - надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни. Заповнена декларація та додатки зберігаються у файл для направлення до податкового органу або друку.
Як відзначають самі платники, спосіб відправки декларації через Інтернет є особливо популярним та зручним. І той, хто хоч раз у житті скористався його можливостями, вже ніколи не повернеться до паперового звітування.
Шановні громадяни! Встигніть виконати свій громадянський обов’язок - задекларуйте свої доходи до 1 травня та використайте для цього будь-який зручний для вас спосіб (особисто, поштою або on-line).
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193387.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua