В Солом’янському районі м.Києва платники, які використали право на податковий компроміс сплатили до бюджету 4,7 млн.гривень та розпочинають свою діяльність з чистого аркуша

14 апр, 08:41

Днями в ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві відбулась чергова зустріч комісії по застосуванню податкового компромісу, на якій розглядались питання щодо надання можливості використати право на компроміс платникам податків, які подали заяву.
 В. о. начальника  ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Баляс Наталія Петрівна розповіла присутнім, що станом 07.04.2015 року до ДПІ надійшло заяв від платників податків про намір досягнення податкового компромісу -  113,
 з них:  - по уточнених розрахунках – 44 заяви,
- по  податкових повідомленнях-рішеннях – 69.
На сьогоднішній день по 46 заявах досягнуто податкового компромісу та сплачено до бюджету суму  -  10003,24 тис. грн,  з  них:
- по  ПДВ –  5985,96 тис.грн. 
- по  податку на прибуток – 4017,28 тис.грн.
 По 31 заяві у використанні права на застосування податкового компромісу відмовлено. У телефонному режимі запрошувались на співбесіду керівники 142 підприємств району, з них на особистий прийом приходили посадові особи 81 підприємства. Солом’янські податківці готові таку надати можливість всім бажаючим, які підпадають під процедуру застосування податкового компромісу.
 Засідання комісії проводилось відкрито, присутнім був представник газети «Солом’янка», який отримав відповіді на всі питання.
З метою єдиного розуміння процедури застосування податкового компромісу, ознайомитись з інформаційними матеріалами щодо основних положень Закону №63 можна на веб-порталі ДФС України, у банері «Податкові зміни 2015».
ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193392.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua