Виходить на фінішну пряму кампанія декларування – 2015

15 апр, 08:38

Фахівці Оболонської податкової вкотре нагадують, що до закінчення деклараційної кампанії залишилося 15 днів. Декларація про майновий стан та доходи надається до податкової інспекції за місцем реєстрації громадянина. Останній день подання – 30 квітня.
Бланк декларації можна безкоштовно отримати в Центрі обслуговування платників інспекції або роздрукувати з веб-порталу Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua).
Податкова декларація подається до контролюючого органу в один із таких способів за вибором платника податку:
– особисто платником або уповноваженою на це особою;
– надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
– засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.
Варто зазначити, що поштове відправлення слід здійснити не пізніше, ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації, а при поданні в електронній формі – не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає такий граничний термін (пункт 49.5 статті 49 Податкового кодексу України).
З метою покращання рівня обслуговування платників працює сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого громадяни можуть заповнювати та надавати декларацію про майновий стан та доходи через Інтернет.
Щодо громадян, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2014 року, то вони можуть надати декларацію упродовж всього 2015 року.
Шановні громадяни! Не відкладайте свій візит до податкової інспекції на останній день. Декларування доходів та своєчасна сплата податків – це індивідуальний внесок кожного громадянина  у добробут держави.
ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193450.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua