Завдяки оперативникам ДФС Донеччини попереджено втрати бюджету у розмірі понад 120 млн.грн.

17 апр, 08:32

Співробітниками податкової міліції  оперативного управління ГУ ДФС у Донецькій області за січень - березень 2015 року здійснено моніторинг фінансово-господарських операцій 1884 суб’єктів господарської діяльності реального сектору економіки, зареєстрованих на території Донецької області,  якими у результаті проведення ризикових операцій сформовано  податковий кредит з податку на додану вартість  на суму понад 500 млн.грн. 
Проведеними заходами з відпрацювання господарських взаємовідносин,  виявлено 608 випадків формування податкового кредиту за рахунок застосування різноманітних схем. Як результат попереджено втрати бюджету у розмірі 122 млн.грн.
За фактами встановлених правопорушень у сфері оподаткування  відкрито 14 кримінальних проваджень, у тому числі 13 за ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах та 1 за фактом фіктивного підприємництва.
З метою недопущення втрат державного бюджету оперативниками ДФС Донеччини встановлено постійний контроль за діяльністю суб’єктів господарювання  на основі поглибленого аналізу ризиконебезпечних операцій.

Прес-служба ГУ ДФС у Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193556.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua