Центри обслуговування Нікопольщини за 1-й квартал надали понад 4 тисячі адмінпослуг

17 апр, 13:26

Протягом січня-березня 2015 року Нікопольською ОДПІ надано понад 4 тисячі адміністративних послуг. Обслуговування платників податків на території Нікопольщини здійснюється у 3 ЦОПах, що надають вільний доступ платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів - зазначила начальник управління реєстрації платників та електронних сервісів Наталія Пироговська.

Найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Станом на 01.04.2015 року їх надали більше 2 тисяч.

Друге та третє місця за популярністю посіли послуги з реєстрації платника єдиного податку (майже 400) та реєстрації книг обліку розрахункових операцій (близько 400), а також надання витягу з реєстру платників єдиного податку (понад 350).

Наталія Пироговська повідомила, що для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено відомості про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін видачі, способи отримання результату, тощо.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193585.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua