Податківці Нікопольщини провели виїзний круглий стіл на тему Кампанія Декларування – 2015 на ПАТ Нікопольський завод феросплавів

17 апр, 13:27

З початку року до Нікопольської ОДПІ вже громадянами подано понад 2 тисячі декларацій, з яких свої зобов’язання задекларували більше 1тисячі платників та 953 громадянина скористувалися правом на податкову знижку, - зазначив начальник відділу адміністрування податків на доходи фізичних осіб та майнових податків Нікопольської ОДПІ Григорій Будимко.

Свідоме декларування своїх доходів та сплата податків українцями – правильний шлях до побудови європейського суспільства. На даний час триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році.

Квітневими днями податківці м. Нікополя організували та провели виїзний “круглий стіл” на тему декларування доходів, отриманих у 2014 році, працівниками ПАТ “Нікопольський завод феросплавів”. Основна мета заходу – це інформування працівників заводу в зручний для них час (без відриву від виробництва) про умови декларування доходів та майнового стану, а також терміни подання декларацій. Під час заходу податківці вручали присутнім друковану продукцію кампанії Декларування – 2015 та роз’яснювали питання щодо декларування громадянами своїх доходів, можливості та випадки отримання податкової знижки, а також, можливість подання декларації через Інтернет.

Відрадно, що громадяни, з якими провели агітаційні перемови податківці, відреагували позитивно. Сподобався їм і такий незвичайний та креативний спосіб привернути увагу до важливості та необхідності декларування доходів. Взагалі, захід, проведений під егідою Державної Фіскальної Служби, вкотре дозволив впевнитися, якщо застосовувати нестандартні методи у роботі податкового просвітництва, досягається більший ефект та кращий результат.

Григорій Будимко пропонує громадянам не відкладати до 1 травня, а подати декларацію про майновий стан і доходи вже сьогодні!


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193586.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua