Податківці Голосіївського району провели чергову промо-акцію «Декларування–2015»

20 апр, 08:23

Цього разу фіскали роз’яснювали особливості декларування доходів біля торгово-розважальних центрів та супермаркетів району.

Співробітники податкової інспекції Голосіївського району продовжують проводити для мешканців району роз’яснювальну роботу про особливості декларування доходів. Цього разу у рамках кампанії «Декларування-2015», яка, до речі, добігає кінця, фіскали спілкувалися з громадянами біля найбільших та найпопулярніших торгово-розважальних центрів та супермаркетів району.

Як виявилось, не всі платники знайомі зі специфікою подання декларації про майновий стан та доходи, випадками та строками її подання. Тому громадяни із зацікавленням брали інформаційні листівки та пам’ятки, які розповсюджували  працівники податкової. Податківці також наголосили платникам на великому значенні декларування своїх доходів для бюджету країни, який наповнюється саме завдяки сумлінній сплаті податків.

Нагадуємо, що 30 квітня 2015 року – останній день подання декларації! Якщо у вас виникли додаткові питання просимо звертатися до Центру обслуговування платників за адресою: Жилянська, 23.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193617.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua