Майже 4,5 мільярди гривень єдиного внеску надійшло від платників Дніпропетровщини

20 апр, 12:54

Протягом січня – березня 2015 року органами фіскальної служби Дніпропетровської області зібрано 4 мільярди 476,2 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Василь Андрухів.

За його словами, протягом зазначеного періоду, у порівнянні з І кварталом 2014 року, сума надходжень з єдиного внеску зросла на 255,2 мільйони гривень.

При цьому, лише у березні 2015 року платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Дніпропетровської області перерахували на рахунки Держказначейства 1 мільярд  598,6 мільйонів гривень.

Нагадуємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193658.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua