Понад 2 мільярди гривень отримав бюджет від платників Шевченківського району

20 апр, 15:18

Про це повідомив очільник ДПІ у Шевченківському районі Головного управління ДФС у м. Києві Олександр Настасенко.

"Так  протягом I кварталу поточного року  платниками податків Шевченківського району столиці до зведеного бюджету сплачено понад 2 мільярди 817 мільйонів гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 870 мільйонів гривень.

Хочу відзначити, що із вказаної суми до державного бюджету надійшло понад 2 мільярди 262 мільйони гривень, а до місцевого – понад 555 мільйонів гривень податків та зборів.

Найбільше отримано коштів від сплати податку на додану вартість - понад 791 мільйонів гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 200 мільйонів гривень, від сплати податку з доходів фізичних осіб бюджет отримав понад 560 мільйонів гривень, а податок на прибуток підприємств поповнив бюджет на понад 753 мільйони гривень.

Крім того, просліджувалася позитивна динаміка надходжень від військового збору, зокрема, впродовж січня-березня 2015 року сплачено 85 мільйонів 984,9 тисяч гривень, а місцевий бюджет за I квартал поточного року поповнено єдиним податком з юридичних осіб у сумі понад  26 мільйонів гривень та єдиним податком з фізичних осіб -  понад 31 мільйонів гривень" – повідомив керівник ДПІ.

"Шановні платники! Ми вдячні усім сумлінним представникам бізнесу. Незважаючи на складну економічну ситуацію, більшість з вас вчасно і в повному обсязі виконує свій податковий обов'язок.

Також, хочу нагадати, що до 1 травня 2015 року триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році. Подати декларацію громадяни повинні до органів фіскальної служби за своєю податковою адресою, тобто місцем реєстрації" – звернувся наостанок зустрічі до платників податків Олександр Григорович.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193662.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua