Більше восьмидесяти громадян задекларувало доходи більше одного мільйона гривень

23 апр, 13:54

На передостанню неділю кампанію «Декларування – 2015» у Дніпропетровській області задекларовано доходи на шістдесят мільйонів більше, ніж за аналогічний період минулого року. Тож, фіскальна служба Дніпропетровщини очікує збільшення надходжень до місцевих бюджетів у порівнянні з минулим роком. На сьогодні, більше восьмидесяти громадян задекларувало доходи більше одного мільйона гривень, але ми очікуємо, що більшість «мільйонерів» подасть декларації про доходи у передостанні дні декларування» Всі кошти, за результатами кампанії декларування, залишаються у Дніпропетровській області і направляються на соціальні виплати, зарплати бюджетникам, а також на розвиток інфраструктури.

ГУ ДФС у Дніпропетровській області робить все можливе для створення комфортного декларування громадянами доходів отриманих у минулому році. В області до восьмої вечора подовжено роботу державних податкових інспекцій. Подати декларацію про доходи громадяни можуть і в суботу, до четвертої вечора. Ще є час спокійно, без черг виконати свій громадянський обов’язок і надати до податкової декларацію про доходи отримані у минулому році.

З першого травня п.р. державними податковими інспекціями платникам податків будуть надсилатися попередження про необхідність сплати податку на майно. До податку на майно фактично входять податок на транспортні засоби, плата за землю і податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Податок на транспортні засоби сплачують юридичні і фізичні особи які мають машини об’ємом двигуна більше 3 тисяч кубічних сантиметрів. Ставка оподаткування у сумі 25 тисяч гривень єдина. Якщо у громадян з’являються сумніви щодо нарахування податків, та фахівці фіскальної служби області завжди готові прийняти платника та надати роз’яснення положень норм діючого податкового законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193798.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua