Львівська залізниця – кращий платник податків

23 апр, 13:57

Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Львівській області нагородило переможців регіонального туру всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків у 2014 році». Переможцем серед підприємств у сфері транспорту і зв’язку стала Львівська магістраль.

Це четвертий щорічний всеукраїнський рейтинг, а Львівська залізниця цьогоріч отримала свою третю відзнаку.

 «Для нас приємна  така висока оцінка господарської  діяльності підприємства. Минулий  рік був дуже непростий для  цілої держави. Однак Львівській  залізниці вдалось наростити  об’єми роботи на кілька відсотків, при цьому ми збільшили і  платежі до бюджетів. У минулому році заплатили майже 1 мільярд 700 мільйонів гривень платежів як до державного, так і до місцевих бюджетів та цільових фондів соціального страхування», — приймаючи нагороду від Асоціації, зазначив начальник ДТГО «Львівська залізниця» Богдан Піх.

Організатори рейтингу наголошують, що головною метою проекту є поширення інформації про його учасників та переможців, а також популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу. Переможців рейтингу визначали в 11 номінаціях та 3 категоріях: малі, середні та великі підприємства. Критерії оцінювання: співвідношення суми податку на прибуток до отриманих доходів, податкова дисципліна, середня заробітна плата, кількість робочих місць та участь у благодійних акціях та благодійних проектах.

Відтак, переможців визначали у аграрній галузі, будівництві, добувній промисловості, телекомунікаціях, охороні здоров’я, переробній промисловості, у сфері послуг, права та інших.

У сфері машинобудування відзнаку отримав Львівський локомотиворемонтний завод.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193801.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua