Надходження єдиного податку - 10,9 мільйонів гривень

24 апр, 12:32

Надходження єдиного податку від платників, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, становлять 10,9 мільйонів гривень, у  тому числі юридичні особи сплатили – 3,4 млн.грн, фізичні – 7,5 млн.грн. Єдинники упродовж квітня поточного року спрямували до місцевих бюджетів майже 2 млн.. грн. єдиного податку, - про це повідомила  заступник начальника ДПІ Моренко Валентина Володимирівна.
Слід пам’ятати про обов'язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб-спрощенців: з 1 липня 2015 року - для платників 3 групи, а з 1 січня 2016 року - платників 2 групи. Зазначена норма не стосується платників, які здійснюють діяльність на ринках і через засоби пересувної роздрібної мережі.
До 1 січня 2017 року перевірки на дотримання норм порядку застосування РРО оминатимуть платників 2 і 3 груп єдинників, які до 30 червня 2015 року почнуть застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані в установленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193831.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua