На Шулявці податківці консультують прямо на вулиці

27 апр, 08:25

Важливу роль у проведенні інформаційної та масово-роз’яснювальної роботи під час кампанії декларування виконують податківці Солом’янського району столиці. Саме тому в роботі фахівців ДПІ на порядку денному стоїть спрямованість на налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків і створення умов, що гарантують якісне обслуговування платників. Зокрема, йдеться про забезпечення на високому професійному рівні консультаційної допомоги громадянам.

Для цього на вулицях працюють мобільні бригади до складу яких входять фахівці інспекції та студенти навчальних закладів району. Нещодавно такі мобільні бригади проводили роз’яснювальну роботу біля торговельно-розважального центру «Мармелад» на Шулявці, де розповідали про кампанію декларування та податкову знижку на навчання, розповсюджували пам’ятки, листівки, буклети, розроблені фахівцями інспекції. Отримання консультації просто на вулиці було сприйнято дуже позитивно, адже не кожен має час та бажання прийти до податкової інспекції із запитаннями.

Шановні громадяни! ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що декларацію можна подати особисто до податкової інспекції за місцем проживання або в електронному вигляді. Останній термін подачі  30 квітня 2015 року.

Для отримання консультацій, подання декларацій та отриманя безкоштовних електронних ключів необхідно звернутись до Центру обслуговування платників за адресою: м. Київ, вул. Смілянська, 6, телефон: 245-85-15.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193866.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua