Пиво буде відноситися до алкогольних напоїв, тож торгівля цим видом алкоголю буде здійснюватися виключно за наявності ліцензії

27 апр, 11:46

З 1 січня 2015 року в Україні введений акцизний податок щодо нарахування та сплати акцизного податку з роздрібної реалізації окремих груп товарів, який вилучається з усіх суб'єктів роздрібної торгівлі підакцизними товарами. Вже 4065 суб'єктів господарювання подали 4719 декларацій на загальну суму акцизного податку з роздрібної реалізації 57,9 млн. грн. Станом на 1 квітня 2015 року до місцевого бюджету Дніпропетровщини надійшло майже 100 млн. грн. акцизного податку з роздрібної реалізації окремих груп товарів.

З початку 2015 року співробітники фіскальної служби провели 56 перевірок, в ході яких було виявлено ряд порушень. Зокрема, йдеться про 23 факти торгівлі алкогольними напоями, за цінами нижче встановлених і 2 факти торгівлі тютюновими виробами за цінами вищими від роздрібних. Також, було зафіксовано 7 випадків торгівлі алкогольними напоями, або тютюновими виробами без ліцензії і торгівлі сигаретами поштучно. До всіх порушників були застосовані санкції, загальна сума яких перевищує 2 млн. 817 тис. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193881.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua