«Декларування on-line» - прогресивний спосіб звітування

28 апр, 08:29

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що з метою підвищення комфорту для платників на єдиному веб-порталі ДФС працює спеціальний електронний сервіс «Декларування on-line».  

Звертаємо вашу увагу на те, що найоперативнішим та найзручнішим способом звітування про отримані доходи є декларування засобами електронного зв'язку.

Так, з метою підвищення комфорту платників на єдиному веб-порталі Державної фіскальної служби України працює спеціальний електронний сервіс «Декларування on-line». Для того, щоб ним скористатися громадянам необхідно отримати особисті ключі електронно-цифрового підпису, які є електронним аналогом власноручного підпису і можуть використовуватися для подання декларації про майновий стан і доходи в період кампанії декларування та з метою отримання податкової знижки. Ознайомитись з інструкцією по заповненню декларації можна за наступною адресою (http://sfs.gov.ua).

Подання податкової декларації через Інтернет позбавить вас необхідності відвідувати податкову інспекцію для звітування та зекономить ваш час.

Нагадаємо, що граничним терміном подання декларації є 30 квітня 2015 рокy. Поспішайте задекларувати свої доходи!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193924.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua