Підсумки Першого етапу конкурсу «Майбутнє країни - у мріях дитини» у Шевченківському районі столиці

05 май, 12:29

В ДПІ у Шевченківському районі столиці особливу увагу приділяють роботі з молодим, підростаючим поколінням задля своєчасного початку формування високої економічної грамотності та культури у школярів – майбутніх платників податків і вважають її такою ж важливою, як адміністрування податків, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Цього року, вкотре, Державна податкова інспекція у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві успішно провела Перший (районний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни - у мріях дитини!». У конкурсі прийняли участь школярі загальноосвітніх навчальних закладів Шевченківського району віком від 9 до 15 років. Юні майстри слова, пензля, комп’ютерної графіки і анімації вразили нас своїми талантами. Незважаючи на свій юний вік школярі творчо підійшли до розкриття теми та вразили своїм знанням основ податкової грамотності.

Творчі роботи конкурсантів були своєрідні та неповторні у своєму жанрі і журі визнало переможців І–го етапу конкурсу у Шевченківському районі столиці, що посіли І місце і автоматично стали лауреатами другого, міського етапу конкурсу та прийматимуть участь у подальшому змаганні. Ними стали:

за напрямом «Художні твори»: Волошин Олег («Сплативши податки – живи у достатку», вікова категорія (9 – 11 років), Алтуніна Марія («Цілюще джерело», вікова категорія (12 - 15 років).

За напрямом «Комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація)»: Шевчук Дар’я за комп’ютерну анімацію «Лети, Україно, як птах – без упину!» вікова категорія (9 – 11 років).

За напрямом «Літературні твори»: Токарєв Георгій за казку на податкову тематику «Сплати податки – житимеш у достатку!» (вікова категорія (12-15 років).

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві вітає переможців Першого етапу та бажає всім учасникам успіхів у навчанні та творчої наснаги!

Ми переконані, що участь у конкурсі «Майбутнє країни - у мріях дитини!» та спілкування із фахівцями ДПІ під час шкільних занять допоможе нашим дітям не тільки вивчати історію податків, устрій податкової системи та її роль у розвитку держави, але і в майбутньому вирости добропорядними та сумлінними платниками податків – чесними громадянами своєї Країни!

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194117.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua