У зоні АТО стартує пробіг автомобільної техніки часів Другої світової війни – речниця Міноборони

05 май, 15:35

Сьогодні у зоні проведення АТО на сході України стартує пробіг автомобільної техніки часів Другої світової війни. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі заявила речниця Міністерства оборони України полковник Вікторія Кушнір.

Захід організований Управлінням цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з Національним військово-історичним музеєм України на честь відзначення 70-ї річниці Дня Перемоги над нацизмом. За словами пані Кушнір, учасники автопробігу долучаться до заходів щодо вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають на території Донецької області. “Автопробіг пройде такими містами як Слов’янськ, Краматорськ, Маріуполь та інші. Очолять колону чотири одиниці техніки часів Другої світової — вантажівки та мотоцикли. Участь у заході візьмуть військовослужбовці, музичний колектив Збройних Сил України та волонтерська група підтримки”, – зазначила полковник Кушнір.

Вікторія Кушнір розповіла, що в зоні АТО у Артемівському районі Донецької області офіцери військово-цивільного співробітництва ЗСУ налагоджують діалог між місцевими органами влади, мирними жителями та органами військового управління.

Також за словами речниці Міноборони, за два з половиною місяці роботи на передовій, військові лікарі 66-го військового мобільного госпіталю надали стаціонарну медичну допомогу більш ніж 1300 пацієнтам”,– додала пані Кушнір. Також медики провели близько 300 консультацій та понад 30 операцій для місцевих мешканців.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194147.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua