Фізичні особи -платники земельного податку до 1 липня можуть отримати податкове повідомлення-рішення прямо в податковій

08 май, 08:23

Плата за землю – обов'язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Ставки зі сплати земельного податку, а саме: ставка податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі не більше 3 відсотків від їх нормативної грошової оцінки, а для сільськогосподарських угідь – не більше 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки (пункт 274.1 статті 274 ПК).

У 2015 році плата за землю справляється відповідно до вимог підпункту 12.3.5 пункту 12.3 статті 12, пункту 274.1 статті 274 ПК із застосуванням ставок земельного податку 2014 року та з урахуванням коефіцієнта індексації 1,249.

Громадяни, які офіційно оформили право власності або право користування земельною ділянкою ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві запрошує до 1 липня відвідати Центр обслуговування платників, за адресою: вул..Смілянська 6, для проведення звірки даних та отримання податкового повідомлення-рішення по сплаті податку.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194258.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua