У квітні майже 100% платників ПДВ Дніпропетровщини прозвітували за допомогою Інтернету

12 май, 15:31

За підсумками квітня 2015 року у Дніпропетровському регіоні засобами електронного зв’язку прозвітували 17297 тисяч платників ПДВ, або 99,5% від загальної кількості звітуючих з цього податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість платників ПДВ, які надають звітність засобами e-mail, збільшилась на 2,1%.

Також, у квітні поточного року до органів ДФС у Дніпропетровській області надали звіти з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування 46016 суб’єктів господарювання. Електронним сервісом ДФС, направивши звітність по e-male, скористалося 39345 платників. Це на 3,5% більше, ніж у квітні 2014 року і складає 85,5% від загальної кількості платників ЄСВ Дніпропетровської області.

«Переваги звітування засобами телекомунікаційного зв’язку очевидні, - говорить перший заступник начальника Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Роман Афонов, – Електронна звітність дозволяє спростити процес взаємодії платників з фіскальною службою, унеможливити випадки корупції, скоротити витрати часу на формування та передачу звітності».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194367.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua