ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська : обговорення актуальних тем під час зустрічі з представниками бізнесу

15 май, 11:13

Відбулася чергова зустріч заступника начальника ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська Дебелої Катерини Петрівни з представниками бізнесу. Приводом зустрічі стали нововведення щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

З 1 липня 2015 р. при продажу товарів, наданні послуг, в тому числі через мережу Інтернет, для категорії платників, що сплачують єдиний податок та знаходяться на ІІІ групі застосування РРО є обов'язковим, - підкреслила керівник інспекції, - для платників єдиного податку ІІ групи такі зміни настають з 01 січня 2016 року.

Платники єдиного податку другої і третьої (фізичні особи-підприємці) груп, крім визначених у пункті 296.10 Податкового кодексу України, які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року включно почали застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи РРО, з дати початку застосування РРО до 1 січня 2017 року звільняються від проведення відповідно до норм ПКУ перевірок з питань дотримання порядку застосування РРО. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194494.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua