У рамках операції «Акциз – 2015» на Дніпропетровщині припинено незаконний збут алкоголю через Інтернет на суму 5,3 млн. гривень

15 май, 11:50

У рамках операції «Акциз-2015» у Дніпропетровській області працівниками оперативних підрозділів ДФС встановлена та припинена незаконна діяльність щодо зберігання, транспортування і збуту елітних алкогольних напоїв імпортного походження без марок акцизного податку та з марками акцизного податку з ознаками підробки.

У результаті проведених заходів встановлено, що групою осіб у м. Дніпропетровську через Інтернет мережу організовано незаконний збут елітної алкогольної продукції відомих торгівельних марок.

Співробітниками ДФС з незаконного обігу вилучено 5 879 пляшок (513,5 дал) елітних алкогольних напоїв іноземного виробництва, без марок акцизного податку та з марками акцизного податку, що мають ознаки підробки на загальну суму 5,3 млн. гривень.

Нагадаємо, що спецоперація з припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції «Акциз – 2015» стартувала 10 квітня 2015 року. ДФС звертається до усіх громадян з проханням повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на сервіс «Пульс» за тел.: (044) 284 00 07.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194501.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua