У ДПІ Голосіївського району відбулося нагородження переможців конкурсу «Майбутнє країни очима дитини»

18 май, 08:34

Діти отримали солодощі та цінні подарунки.

Керівництво ДПІ у Голосіївському районі привітало та вручило цінні подарунки і солодощі переможцям районного рівня конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни очима дитини», у якому брали участь вихованці 4 загальноосвітніх закладів району. Свій творчий хист юні голосіївці продемонстрували у двох жанрах: художньому та літературному. Загалом від школярів надійшло майже півсотні робіт.

Податківці подякували учасникам конкурсу за проявлені старанність та ініціативність, адже діти дійсно дуже творчо підійшли до виконання вимог конкурсу. Деякі роботи вирізнялися неабияким креативом та оригінальністю.

Результати конкурсу свідчать про те, що робота, яка проводиться з майбутніми платниками податків, не проходить безслідно. Підтвердженням цього факту є кількість та якість робіт, що надійшли до нашої ДПІ. Можна з впевненістю сказати, що діти чітко усвідомлюють яку важливу роль відіграє своєчасна сплата податків у житті країни.

Ми пишаємося нашими переможцями та бажаємо їм посісти гідні місця на регіональному та всеукраїнському рівнях цього творчого конкурсу.

Зазначимо, що з учнівськими роботами можна ознайомитися на спеціальному стенді у приміщенні ЦОП у ДПІ Голосіївського району, тому кожен охочий може переглянути та оцінити їх .

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194541.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua