Укргазвидобування вивело низку інвестиційних проектів із договору про спільну діяльність з «Карпатигаз»

21 май, 12:01

ПАТ «Укргазвидобування» вивело сім інвестиційних програм по договору про спільну діяльність з ТОВ «Карпатигаз» щодо розробки, інтенсифікації та введення в експлуатацію свердловин. Зміни, зокрема, стосуватимуться Залужанського, Тимофіївського, Куличихинського та Шебелинського родовищ.

Згідно поправкою № 7 до ДСД, комплексною розробкою Залужанського родовища та збільшенням обсягів видобутку на Шебелинському родовищі займатиметься Укргазвидобування.

Укргазвидобування також самостійно проведе дорозвідку глибокозалягаючих горизонтів Кобзівського ГКР, Західно-Солохівського ГКР, Комишнянсткого ГКР, Опішнянського НГКР, Краснокутського ГКР, нафтових покладів Зачепилівського НГКР, виявлення техногенних покладів вуглеводнів та їх вивчення в межах Шебелинського ГКР.

Видобуток нафти з менілітових покладів Битків-Бабченського НГКР переходить до Укргазвидобування.

Дані інвестиційні проекти будуть включені до плану реалізації на 2016-2017 роки за рахунок власних інвестицій ПАТ "Укргазвидобування".

Після поправки №7 до договору СД з ТОВ «Карпатигаз» діє 15 інвестиційних програм на суму 3 млрд. гривень. Зміни до договору не передбачають жодного розширення діяльності в межах СД.

Причиною скорочення інвестиційних програм стало невиконання в повній мірі ТОВ «Карпатигаз» інвестиційних зобов’язань по зазначеним проектам. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194697.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua