До зведеного бюджету надійшло понад 3,5 мільярди гривень від платників Шевченківського району

21 май, 12:09

Станом на початок травня поточного року платниками податків Шевченківського району столиці до зведеного бюджету сплачено понад 3 мільярди 654 мільйонів гривень податків та зборів, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 1 мільярд гривень.

Із вказаної суми до державного бюджету надійшло понад 2 мільярди 899 мільйонів гривень, а до місцевого – понад 754 мільйони гривень податків та зборів.

Найбільше отримано коштів від сплати податку на додану вартість - понад 1 мільярд гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на понад 227 мільйонів гривень, від сплати податку з доходів фізичних осіб бюджет отримав понад 785 мільйонів гривень, а податок на прибуток підприємств поповнив бюджет на понад 829 мільйонів гривень.

Крім того, просліджувалася позитивна динаміка надходжень від військового збору, зокрема, впродовж січня-квітня 2015 року сплачено 121 мільйон 994,9 тисяч гривень.

Шановні платники! Ми вдячні усім сумлінним представникам бізнесу. Незважаючи на складну економічну ситуацію, більшість з вас вчасно і в повному обсязі виконує свій податковий обов'язок.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194703.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua