Результати надходжень від військового збору

21 май, 12:09

Протягом січня-квітня 2015 року від платників Шевченківського району столиці до бюджету надійшло 121 мільйон 994,9 тис. гривень у рахунок сплати військового збору.

Нагадуємо, що відповідальними за утримання і сплату військового збору є роботодавці, що виплачують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків, та податкові агенти - для оподатковуваних інших доходів із джерела їх походження в Україні.

Звертаємо Вашу увагу, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» від 28.12.2014 р. № 71 продовжено термін справляння військового збору до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України, а також значно розширено базу оподаткування.

Так, згідно зазначеного Закону для резидента об'єктом оподаткування збором є загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання); іноземні доходи - доходи (прибуток), отримані з джерел за межами України. Об’єктом оподаткування нерезидента є: загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід з джерела його походження в Україні; доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання).

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194704.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua