У цьому році центри обслуговування платників Дніпропетровщини надали понад 74 тисяч адмінпослуг

21 май, 12:55

На сьогодні 32 Центри обслуговування платників Головного управління ДФС у Дніпропетровській області надають 25 видів адміністративних послуг. Протягом січня – квітня 2015 року ЦОПами області надано більше 74 тисяч таких послуг.

Серед них найбільш запитуваною залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У звітній період було надано понад 35,6 тисяч цих послуг, з яких майже 8,4 тисяч – у квітні.

Також користуються попитом суб`єктів господарювання послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДФС. Так, за чотири місяці 2015 року Центрами обслуговування платників Дніпропетровського регіону було надано майже 8,3 тисячі зазначених довідок та понад 6,3 тисяч послуг з реєстрації книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, що окрім отримання адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, відвідувачі Центрів обслуговування платників мають можливість подати податкову звітність та одержати ключі електронного цифрового підпису.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194711.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua