Намічено цілі і підведені підсумки: такі результати робочої поїздки Романа Афонова державними податковими інспекціями Дніпропетровська

22 май, 11:48

Наповнення місцевих бюджетів, боротьба з «мінімізаторами», результати дії Закону про податковий компроміс та якість обслуговування платників стали основними темами під час робочої поїздки 20 травня 2015 року першого заступника начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Романа Афонова державними податковими інспекціями міста Дніпропетровська.

Спілкуючись з керівництвом та співробітниками інспекцій Роман Афонов відмітив, що за чотири місяці 2015 року до місцевих бюджетів області надійшло 3 мільярди 690 мільйонів гривень, це більш, ніж на 22 відсотки за відповідний період минулого року. В той же час: «Ми повинні розуміти, що від нашої з вами роботи залежить не просто наповнення бюджету. Лише надходження податків у повній мірі дозволить місцевим органам влади профінансувати соціальну сферу, медичні та учбові заклади, ремонт шляхів та інше. Все те що надасть Дніпропетровському регіону соціальний спокій та стабільний розвиток» - сказав Роман Афонов.

Під час спілкування підводилися підсумки кампанії «Декларування – 2015» та надходження коштів до бюджету за результатами дії закону про податковий компроміс. Роман Афонов зазначив, що в загалом області декларації про доходи отримані у минулому році подали 42 тисячі громадян, загальна сума задекларованих доходів сягнула 2 мільярдів 800 мільйонів гривень, при цьому до бюджету області надійде 57 мільйонів гривень, що на 15 мільйонів більше, ніж у 2014 році.

Під час проведення нарад було підкреслено, що суб’єкти господарювання, які ухиляються від сплати податків, або сплачують податки не у повному обсязі - це резерв для збільшення надходжень до бюджету у непростих економічних умовах сьогодення. «Це і питання рівності всіх перед законом, і соціальної справедливості і наповнення бюджету» - нагадав Роман Афонов.

В той же час, перший заступник начальника ГУ ДФС у Дніпропетровській області Роман Афонов зазначив, що у роботі необхідно чітко дотримуватися не лише норм законодавства, а і недопущення корупційних дій працівниками митниці та органів ДПІ та етики державного службовця. Лише так можна виконати заплановані показники надходжень до державного і місцевого бюджету, і підтримати професійний імідж державної фіскальної служби.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194753.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua