УКБС: НАПАД НА СПІВРОБІТНИКА НБУ ПОВ’ЯЗАНИЙ ІЗ ОЧИЩЕННЯМ ФІНАНСОВОГО РИНКУ ВІД «БРУДНИХ» УСТАНОВ

27 май, 12:32

Асоціація «Український Кредитно-Банківський Союз» засуджує злочинні дії проти працівників Національного банку України, професійна діяльність яких пов’язана з оздоровленням банківського ринку.

Як стало відомо УКБС, у Києві скоєно напад на працівника НБУ, професійна діяльність якого пов’язана з очищенням ринку від проблемних установ. Подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань МВС. Раніше постраждала неодноразово отримувала погрози у зв’язку з виконанням своїх службових обов’язків і відмовою від сумнівних компромісів.

УКБС засуджує вказані злочинні дії проти державних службовців банківської сфери та зазначає, що за всю історію незалежності України не було подібних випадків.

УКБС вважає, що очищення системи від установ, що займалися відмиванням коштів, побудовою фінансових пірамід або фінансуванням потреб тіньового ринку, дозволить банківській системі належно виконувати свою головну роль - ресурсного забезпечення національної економіки та економічного розвитку країни.

УКБС підтримує дії НБУ з оздоровлення банківського ринку, що спрямовані на стабілізацію банківської системи України і відновлення довіри до неї з боку населення та бізнесу. При цьому, важливо дотримуватись об’єктивного фахового підходу,  незалежного від політичних уподобань.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194907.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua