Діяльність центру обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві

28 май, 08:17

Нагадуємо, що центр обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві знаходиться за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А. Час прийому відвідувачів у ЦОП: понеділок, середа, п’ятниця з 9-00 до 18-00, вівторок, четвер  з 9-00 до 20-00, субота з 9-00 до 16-00.

Сьогодні ЦОП ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві надає широкий спектр безкоштовних послуг для платників. Серед них приймання податкової звітності, видача реєстраційного номеру платника податків, отримання електронного цифрового підпису тощо. Також, для зручності відвідувачів існує система вільного доступу до мережі Інтернет Wi-Fi .

На стендах, в залі очікування розміщено інформацію щодо останніх змін в податковому законодавстві та забезпечено трансляцію актуальної інформації на TV-моніторах.

З метою інформування платників про зміни в законодавстві в Центрі розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, буклети тощо.

Платникам на безкоштовній основі надаються бланки звітності та заяв.

В окремій кімнаті ЦОП облаштовано Центр сертифікації ключів.

Громадяни та суб’єкти господарювання, завітавши до інспекції, мають змогу проконсультуватись з необхідних питань із кваліфікованими спеціалістами.

Наголошуємо, що з питаннями можна звертатися до консультанта-модератора за телефоном: 238-95-57.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194934.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua