Економія робочого часу за допомогою електронних сервісів ДФС України

28 май, 08:21

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що з метою створення якісних умов обслуговування платників податків та забезпечення швидкості процесу адміністрування податків на веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено ряд сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити та надіслати до ДФС податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

Користуючись ними, платникам вдасться заощадити власний час та кошти. Серед найпопулярніших можна виділити наступні: сервіси «Електронна звітність» та «Електронний кабінет платника податків» - для комфортного звітування.

Оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником ПДВ, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою допоможе сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера».        

Отримати консультацію з питань податкового, митного законодавства можна за допомогою «Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу» (ЗІР).   

Сервіс «Реєстр страхувальників» надасть інформацію про взяття на облік платника єдиного соціального внеску, його реєстраційний номер та клас професійного ризику.

Зекономити свій робочий час та отримати необхідну інформацію платники мають змогу за допомогою електронних сервісів Державної фіскальної служби України. Доступ до вказаних сервісів можливий як із веб-порталу ДФС України (www.sfs.gov.ua), так із веб-сайту  ГУ ДФС у м. Києві (www. kyiv.sfs.gov.ua).

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194935.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua