Про податковий кредит без податкової накладної

29 май, 12:09

Підставою для нарахування сум податку, що відносяться до податкового кредиту без отримання податкової накладної, є, касові чеки, які містять суму отриманих товарів/послуг, загальну суму нарахованого податку (з визначенням фіскального номера та податкового номера постачальника). Загальна сума отриманих товарів/послуг не може перевищувати 200 гривень за день (без урахування податку).

У разі використання платниками для розрахунків із споживачами РРО касовий чек повинен містити дані про загальну суму коштів, що підлягає сплаті покупцем з урахуванням податку, та суму цього податку, що сплачується у складі загальної суми.

В колонці 2 «Постачальник (індивідуальний податковий номер)» розд. II «Податковий кредит» додатка 5 «Розшифровки податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів (Д5)» до податкової декларації з ПДВ, форми яких затверджені наказом Міністерства фінансів України від 23.09.14 р. № 966, зазначається індивідуальний податковий номер контрагента платника податку – постачальника, а його назва при цьому не зазначається.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194993.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua