З початку 2015 року внесок Кіровських платників в державну казну становить 306,3 міллілнів гривень

29 май, 13:15

«306,3 млн. гривень складають надходження до Зведеного бюджету за січень - травень 2015 року спільними зусиллями інспекції та платників податків. Це є значним збільшенням надходжень до бюджету держави у порівнянні з відповідним періодом 2014 року», - повідомила виконуюча обов'язки начальника інспекції Валентина Моренко під час зустрічі з представниками бізнесу.

За словами Валентини Володимирівни з початку 2015 року до Державного бюджету зібрано коштів у сумі 160,7 мільйонів гривень, а Місцевий бюджет поповнився на суму понад 145,6 мільйонів гривень.

Також, протягом п'яти місяців поточного року платниками податків Кіровського району перераховано до державного бюджету понад 10,9 мільйонів гривень військового збору.

«Хочу наголосити на необхідності відповідально відноситись до нарахування та сплати військового збору, так як кошти спрямовуються на фінансування армії та сприяють підвищенню її боєготовності та зміцненню обороноздатності держави. Маю надію, що і надалі бюджет буде вчасно отримувати кошти, адже вони вкрай необхідні сьогодні», - зазначила Валентина Моренко.

На завершення зустрічі виконуюча обов'язки начальника інспекції Валентина Володимирівна Моренко подякувала підприємцям району за вчасно сплачені податки та за плідну співпрацю і побажала розвитку бізнесу, який забезпечить ріст надходжень, як для себе так і в бюджет держави.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195004.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua