Керівництво ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська адресували хвилюючі напутні слова випускникам 2015 року

29 май, 13:18

Ось і пролунав останній дзвоник, який сповістив учнів загальноосвітніх шкіл, що навчання скінчилося, а попереду - літні канікули. А для випускників цей день є особливим - перед ними постає широка дорога у самостійне доросле життя. І в подальшому від них залежить майбутнє нашої України, від їх усвідомлення своїх прав і обов'язків перед державою.

Традиційною також стала участь керівництва інспекції у святах першого та останнього дзвоника. Не стало виключенням свято Останнього дзвоника і цього року.

Із Святом останнього дзвоника учнів Кіровського району  м. Дніпропетровська вітали  заступник начальника ДПІ у Кіровському  районі Катерина Дебела та фахівці сектору комунікацій.

Виступаючи перед учнями, посадовці підкреслили, що шкільні роки є незабутніми для кожної людини. Адже саме в цей час діти не лише одержують необхідні знання, а й вчаться дружити, спілкуватися у колективі, розвивають свої таланти.

«Я бажаю Вам всім знайти своє «Я», стати справжніми громадянами нашої молодої Держави. Я вірю, що ті знання, які вам надали в школі, допоможуть Вам у житті,  і Ви завжди пам'ятатимете вчителів, які вложили в Вас частину своєї душі», -  зазначиа Катерина Петрівна.

Насамкінець посадовці побажали учням, їх рідним та вчителям миру, добра та чистого блакитного неба над головами. 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195007.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua