Підприємці Нікопольського регіону сплатили до бюджету більше 9,2 млн. грн. єдиного податку

29 май, 14:32

Така сума єдиного податку надійшла до бюджету з початку 2015 року від суб’єктів господарювання фізичних осіб Нікопольщини, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування - зазначив начальник Нікопольської ОДПІ Володимир Джавун. Це на 1,1 млн. грн. більше, ніж у минулому році.

Як свідчить аналіз надходжень, більшість працюючих в малому бізнесі Нікопольського регіону становлять фізичні особи – підприємці, які перераховують платежі до місцевої скарбниці.

Найбільша сума єдиного податку сплачена підприємцями третьої та другої груп, яких в Нікопольському регіоні зареєстровано майже 4 тисячі. Серед видів діяльності, які ведуть зазначені суб’єкти господарювання – оптова та роздрібна торгівля товарами широкого асортименту, надання послуг по технічному обслуговуванню транспорту, посередницьких та інформаційних послуг .

На сьогодні спрощену систему оподаткування обрали близько 4,6 тисяч підприємців.

«Майже ні в кого не викликає сумніву, що розвиток малого та середнього бізнесу – це основа національної економіки та добробуту значної частини громадян. Тому фіскальна служба прагне створити якісний сервіс для платників податків, – підкреслює керівник Нікопольської ОДПІ Володимир Джавун – Ми пропонуємо підприємцям такі сучасні сервіси як «Електронний кабінет платника податків», електронний реєстр податкових накладних, які значно полегшують та роблять прозорим ведення бізнесу».


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195021.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua