З 1 липня 2015 року платники єдиного податку третьої групи у своїй роботі мають застосовуюти РРО

29 май, 14:34

Нікопольська ОДПІ повідомляє, що зміни до Податкового кодексу України, стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій набирають чинності:

для платників єдиного податку третьої групи – з 01.07.2015 року;
для платників єдиного податку другої групи – з 01.01.2016 року;
При цьому, фізичні особи - підприємці платники єдиного податку другої і третьої груп при здійсненні діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, а також платники єдиного податку першої групи не застосовують реєстратори розрахункових операцій.

Платники єдиного податку вказаних груп, які з 1 січня по 30 червня поточного року включно почали застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, з дати початку їх застосування до 01.01.2017 року звільняються від проведення перевірок з питань дотримання порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Нікопольська ОДПІ повідомляє, що первинна реєстрація реєстраторів розрахункових операцій здійснюється відповідно до Державного реєстру РРО, затвердженого наказом ДФС України від 27.04.15 №302.

Шановні платники єдиного податку третьої групи, не зволікайте з придбанням, установкою та навчанням персоналу використовувати в роботі реєстратори розрахункових операцій. Адже, для того, щоб уникнути незручностей в роботі та в передачі звітності до Нікопольської ОДПІ важливо не тільки придбати касову техніку до відповідного терміну, а й успішно ввести її в роботу. Економічні європейські відносини в нашій країні кожен має почати будувати зі свого власного бізнесу вже сьогодні, для того, щоб відчути якісний рівень життя завтра.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195025.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua