З початку 2015 року внесок Cолом’янських платників в державну казну становить 1,72 мільярдів гривень

02 июн, 08:23

«1,72 мільярдів гривень складають надходження до Зведеного бюджету за січень – квітень 2015 року спільними зусиллями інспекції та платників податків. Це є значним збільшенням надходжень до бюджету держави у порівнянні з відповідним періодом 2014 року», - повідомила виконуюча обов’язки начальника інспекції Наталія Баляс під час зустрічі з представниками бізнесу.

За словами Наталії Петрівни з початку 2015 року до Державного бюджету зібрано коштів у сумі 1316,0 мільйонів гривень, а Місцевий бюджет поповнився на суму 405,25 мільйонів гривень.

Також, протягом чотирьох місяців поточного року платниками податків Солом’янського району перераховано до державного бюджету 55,9 мільйонів гривень військового збору.

«Хочу наголосити на необхідності відповідально відноситись до нарахування та сплати військового збору, так як кошти спрямовуються на фінансування армії та сприяють підвищенню її боєготовності та зміцнення обороноздатності держави. Маю надію, що і надалі бюджет буде вчасно отримувати кошти, адже вони вкрай необхідні сьогодні», - зазначила Наталія Баляс.

На завершення зустрічі виконуюча обов’язки начальника інспекції Наталія Петрівна Баляс подякувала підприємцям району за вчасно сплачені податки та за плідну співпрацю і побажала розвитку бізнесу, який забезпечить ріст надходжень, як для себе так і в бюджет держави.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195036.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua