Солом’янська податкова урочисто відзначила всіх учасників І етапу конкурсу дитячої творчості

02 июн, 08:24

Уже не перший рік під кінець навчального року у приміщенні ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві проводяться урочисті збори по нагородженю переможців першого етапу конкурсу дитячої творчості “Майбутнє країни - у мріях дитини”.

Творчі роботи, дітей від дев'яти до п’ятнадцяти років, приймались у наступних категоріях: літературні твори, художні твори та роботи комп'ютерної графіки.

У конкурсі  взяли участь 54 дитини Солом’янського району, серед них  18 учасників авторитетне журі визначило переможцями відповідно першого, другого і третього ступенів.

Заступник начальника ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві Крістіна Адамчук привітала переможців, учасників конкурсу та присутніх гостей.

«Підсумки цьогорічного конкурсу ще раз доводять надзвичайну обізнаність нашої молоді з податкової тематики, підтверджують важливість чесної сплати податків у такий нелегкий час для нашої Батьківщини. Спасибі вам за активну участь у конкурсі “ Майбутнє країни - у мріях дитини ”. 

Практично у всіх роботах можна побачити у підростаючого покоління формування  податкової культури та роль податків у наповненні казни Держави.

На святі заступник начальника кожному вручила юному таланту відзнаку диплом або грамоту, пам’ятні сувеніри та побажала дітям подальшої активної участі у майбутніх конкурсах, творчого натхнення та успіхів у навчанні.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195038.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua