Подання звітності з єдиного соціального внеску в електронному вигляді – сучасний комфортний засіб співпраці

02 июн, 08:25

Перерахування в бюджет грошових коштів по єдиному внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування забезпечує відрахування до Пенсійного фонду, до фондів страхування на випадок безробіття, із тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві. Тобто, своєчасна оплата ЄСВ – це виплати пенсій та грошове забезпечення соціальних программ в повному обсязі.

Більшість платників звіт по ЄСВ надсилають в електронному вигляді. Це значно спрощує роботу як представників бізнесу, так і працівників державного органу. Подача звітності з єдиного соціального внеску засобами програмного забезпечення дозволяє автоматично проводити розподіл коштів Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховувати за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Подання звітності з ЄСВ в електронному вигляді - це сучасний метод звітування. Для цього потрібно скористатися електронним цифровим підписом, який видають швидко та безкоштовно у Центрах сертифікації електронних ключів, що знаходяться в ЦОПах територіальних органів фіскальної служби.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195039.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua