Шкільне свято пронизане патріотичним настроєм

02 июн, 08:31

З нагоди свята Останнього дзвоника до деяких шкіл району на урочисту лінійку завітали Голосіївські податківці.

29 травня цього року тисячі школярів відзначають свято Останнього дзвоника, радіючи, що незабаром розпочнуться довгоочікувані літні канікули. Для когось цей дзвінок стане останнім, а для когось–це символ переходу до наступного класу.

Для ДПІ у Голосіївському районі вже стало доброю традицією  вітати з цим святом учнів, батьків та вчителів  районних шкіл. Зокрема, цього року поздоровлення від податківців отримали 2 школи: Спеціальна  школа-інтернат І-ІІ ступенів №7 та Ліцей податкової та рекламної справи №21.

Хвилюючу мить з ліцеїстами розділила Голова місцевого осередку асоціації ветеранів ДПС України у Голосіївському районі  – Стецька Галина Петрівна.

«Свято останнього дзвоника одне з найважливіших у шкільному житті. Особливо для випускників, які офіційно прощаються зі школою, уроками та йдуть у доросле життя. Щиро сподіваюсь, що отримані знання обов’язково знадобляться вам у майбутньому житті. Вірте у свої сили, досягайте успіхів та нехай і надалі у вас все вдається!», - побажала школярам Галина Петрівна.

Варто відзначити, що лінійки були пронизані патріотичним настроєм. Чимало дітей змінили шкільну форму на вишиванки, а випускники обрали стрічки жовто-блакитних кольорів. Як завжди урочистого звучав гімн.

Незважаючи на дощ та похмуру погоду свято пройшло у теплій та дружній атмосфері, тож сподіваємось, що випускники будуть згадувати його з теплою посмішкою.          

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195042.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua