Податковою інспекцією Голосіївського району проведено 20 особистих прийомів громадян

03 июн, 08:15

Деякі результати діяльності ДПІ.

ДПІ у Голосіївському районі нагадує, в органах ДПІ відповідно до графіку здійснюється особистий прийом громадян. На сьогодні посадовими особами Голосіївської податкової було проведено 20 особистих прийомів, із них 13 – зустрічі з юридичними особами-підприємствами, а 7 – з фізичними. Найчастіше до ДПІ звертались з питаннями щодо організації роботи столичних органів фіскальної служби та адміністрування податків.

Окрім того, до районної ДПІ надійшло 20 звернень громадян, 14 з яких було направлено на розгляд до управління доходів і зборів фізичних осіб. Питання, з якими зверталися запитувачі стосувалися надання інформації щодо третіх осіб, відкритих банківських рахунків, місцезнаходження платника, копій документів, облікового стану СГД, заборгованості перед бюджетом, реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, податкових повідомлень - рішень, щодо контрольно-перевірочної роботи та інше.

Усі звернення, які надійшли до органу ДФС розглянуті, опрацьовані та у відповідні терміни на них надані відповіді згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, необхідну інформацію щодо проведення особистого прийому громадян розміщено на інформаційних стендах Голосіївської податкової інспекції або на  суб-сайті територіальних підрозділів ГУ ДФС у м. Києві.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195092.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua