З початком поточного року звітність з ПДВ подається виключно в електронній формі

08 июн, 08:59

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що відповідно до Закону України від 28.12.2014 року № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України», починаючи з першого звітного періоду 2015 року (січень, І квартал), звітність з ПДВ подається в електронній формі до контролюючого органу всіма платниками податків на додану вартість з дотриманням вимоги щодо  реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному пунктом 49.4 Податкового кодексу України.

Хочемо зазначити, що подання звітності в електронному вигляді дає можливість забути про черги та відчути переваги економії робочого часу, а також гарантію автоматичної перевірки звітності.

Електронний цифровий підпис (далі за текстом - ЕЦП) видається безоплатно терміном на 2 роки. Отримати ЄЦП Ви можете у Центрах сертифікації електронних ключів, що знаходяться в ЦОП територіальних органів фіскальної служби, зокрема, в ЦОП ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195226.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua