Сервіс «Податковий асистент» упереджує та не допускає ризики для платників з електронною формою звітності

10 июн, 08:18

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві звертає увагу, що на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України діє сервіс «Податковий асистент». Мета створення серівсу- це упередження ризиків при формуванні платниками податків податкової звітності та недопущення їх виникнення у майбутньому.

Сервіс працює за принципом проведення моніторингу господарської діяльності платників податків (на практиці- податковий аудит), за результатами якого у разі виявлення податкових ризиків, платникам податків надсилається інформаційне повідомлення. Персоніфіковані розсилки здійснюються кожного місяця. Листування проводиться індивідуально з кожним платником і є повністю конфіденційне.

Сервіс може бути використаний лише тими платниками, які надсилають звітність до органів ДФС  в електронному вигляді за допомогою ключів електронного цифрового підпису. Детально про оформлення документів та отримання посилених ключів електронного цифрового підпису для здачі звітності в електронному вигляді можна дізнатись в Центрах обслуговування платників територіальних органів ДФС.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195333.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua