В столиці проведено благодійну акцію на підтримку дітей із сімей учасників АТО

10 июн, 14:34

Нещодавно в Голосіївському районі столиці в рамках доброчинного проекту «Синергія добра», який засновано та підтримується громадським діячем та волонтером Романом Валерійовичем Косинським, а також за сприяння т.в.о. голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації Мельничука Андрія Анатолійовича було організовано та проведено благодійну акцію, кошти з якої були направлені на підтримку сімей учасників антитерористичної операції на Сході країни.

«Воїни в зоні АТО виконують свій громадянський обов'язок перед країною та суспільством. Суспільство повинно виконати свій обов'язок щодо підтримки їх сімей . Їх діти повинні відчувати цю увагу й мати можливість пишатися своїми батьками!» - з таким меседжем звернувся до всіх присутніх громадський активіст Роман Косинський.

На зібрані громадою Голосіївського району кошти благодійники організували літній відпочинок у таборі «Арт-Квест Карпати», що на Закарпатті.

Роман Косинський особисто вручив 15 діткам путівки та побажав їм гарного відпочинку та оздоровлення, а Андрій Мельничук подарував кожному рюкзак із усіма необхідними на відпочинку речами.

Також до благодійної акції долучилися й гравці ФК Динамо Київ Сергій Сидорчук та Олександр Рибка, які в свою чергу побажали юнакам та дівчаткам активного відпочинку та наснаги у заняттях спортом.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195375.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua