Укрпошта відправила 5 тонн періодики в зону АТО

12 июн, 11:28

Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичних друкованих видань для мешканців Сходу країни. Газети та журнали будуть доставлені Укрпоштою в зону проведення АТО для подальшого розповсюдження серед військових та мирного населення.

У Дирекції оброблення та перевезення пошти керівник Укрпошти Ігор Ткачук разом з представниками Генерального штабу Збройних Сил України передали волонтерському фонду «Мир і Ко» 15 палетів – це майже 5 тонн загальнодержавних видань.

«Голос України», «Урядовий кур’єр», «Україна молода» та багато інших друкованих видань будуть безкоштовно розповсюджені серед мирного населення Донбасу та військових.

«Проект спрямований в першу чергу на зменшення антиукраїнського впливу на населення сходу з боку російських засобів масової інформації, – зазначив очільник Укрпошти Ігор Ткачук. – Укрпошта вже вдруге передає волонтерам періодичні видання для безкоштовного розповсюдження серед мешканців Сходу. Ми щиро вдячні всім редакціям українських засобів масової інформації, які швидко відгукнулися та погодили питання передачі Укрпоштою газет та журналів на Донбас. Ми постійно співпрацюємо з Генеральним штабом Збройних Сил України і разом робимо добру справу. Сподіваємось, що військові відчувають нашу підтримку».

Нагадаємо, першу партію друкованих періодичних видань для населення та військових сходу країни Укрпошта передала волонтерському фонду «Мир і Ко» ще 24 квітня – майже 5 тонн періодики.

Щороку по всій Україні Укрпошта здійснює розповсюдження періодичних видань за передплатою та вроздріб понад 700 млн примірників видань (10 тис. найменувань). Доставляються друковані видання до кожного з майже 30 тис. населених пунктів завдяки розгалуженій мережі – 11,4 тис. поштових відділень, більше 9 тис. з яких розташовані в сільській місцевості.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195441.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua