Звернення - конституційне право кожного громадянина

12 июн, 16:29

ДПІ у Подільському районі Головного управління ДФС у м. Києві нагадує, що громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об'єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов'язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, щo стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх.

Інформацію про проведення особистого прийому громадян керівниками та іншими посадовими особами ДПІ, графіки прийому громадян розміщено на інформаційних стендах у Центрі обслуговування платників та суб-сайті ГУ ДФС у м. Києві у розділі ДПІ. На особистий прийом до керівництва проводиться за попереднім записом згідно з затвердженим графіком за тел.: 462-47-57 або у кім. № 102.

На виконання Закону України « Про звернення громадян» ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві за період січень - травень 2015 року було розглянуто 5 звернень.

Всі звернення розглянуті своєчасно, та без порушення термінів, встановлених чинним законодавством.

Наголошуємо, що своєчасні та ґрунтовні відповіді на звернення громадян й надалі залишаються важливою складовою у наданні якісних сервісних послуг платникам податків територіальними органами ДФС столиці. Для фахівців податкової справи важливим є не тільки розглянути заяви та задовольнити законні права та інтереси громадян, але й виявити основні причини, що викликають їх надходження.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві запевняє усіх громадян, що жодне звернення, подане відповідно до вимог чинного законодавства, не залишиться без уваги.

ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195464.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua