30 службових перевірок та 4 службових розслідування проведено на протязі січня - квітня 2015 року в Солом’янській інспекції

16 июн, 12:55

Протягом січня - квітня 2015 року організаційно-розпорядчим відділом ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві проведено 30 службових перевірок та 4 службових розслідування.

За результатами розгляду видано 8 наказів про вжиття заходів та притягнення до відповідальності, 13 посадових осіб ДПІ було притягнено до відповідальності.

Повідомлення щодо неправомірних дій з боку посадових осіб, які надходять на антикорупційний сервіс ДФС «Пульс» протягом січня-квітня 2015 року не надходили.

З метою упередження негативних проявів при виконанні службових обов’язків керівники структурних підрозділів щомісячно на постійній основі проводять профілактично – виховну роботу, направлену на захист працівників від негативного впливу зовнішнього середовища та з метою упередження корупційних діянь ознайомлюються із змінами в законодавстві. Також працівники попереджуються про відповідальність, яка може бути застосована у разі вчинення ними корупційних діянь у період роботи в фіскальних органах.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195568.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua