Результат роботи оперативників Солом’янської ДПІ – 36,8 млн. грн. надходжень до держбюджету

16 июн, 12:55

Саме така сума за 5 місяців поточного року надійшла до держбюджету завдяки наполегливій праці співробітників оперативного управління ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві.

До ЄРДР внесено 19 кримінальних проваджень, з яких 15 тяжких та особливо тяжких.

До суду направлено 10 кримінальних правопорушень та вручено 13 повідомлень про підозру. Сума відшкодованих збиткiв протягом п’яти місяців 2015 року по направлених до суду кримінальних провадженнях становить близько 8,6 млн. грн.

З початку 2015 року співробітниками оперативного підрозділу ліквідовано 2 «конвертаційних центри». Обсяг проконвертованих коштів склав близько 500 млн. грн. Ймовірні втрати бюджету складають понад 75 млн. грн. Слідство щодо ліквідації «конвертаційних центрів» триває.

Також, співробітниками оперативного управління вилучено тютюнові вироби ринковою вартістю понад 15 млн. грн.

В ході супроводження кримінального провадження за ч. 2 ст. 205, ч. 2 ст. 209, ч. 3 ст. 212  КК України, яке розслідується ГСУ МВС України відносно службових осіб ТОВ "Р" оперативними працівниками проведено обшуки та вилучено побутову техніку в асортименті ринковою вартістю біля 6 млн. доларів США (близько 130 млн. грн.).

Основним завданням для оперативного управління ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві продовжує залишатись ліквідація існуючих кримінальних схем ухилення від сплати податків, а також недопущення використання їх в майбутньому.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195569.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua