Держфінінспекція в м. Києві за 5 місяців 2015 року забезпечила відшкодування втрат на понад 18,6 млн грн

18 июн, 08:14

Протягом січня – травня 2015 року фахівці Держфінінспекції в м. Києві забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму більш як 18,6  млн грн. Зокрема, до бюджетів, бюджетних установ, організацій і підприємств загальнодержавної й комунальної форм власності додатково надійшло понад 5,4 млн грн. Відшкодовано та поновлено незаконних, нецільових витрат і недостач ресурсів на суму більш як 13,2 млн грн.

За недотримання законодавства 40 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 6 – до дисциплінарної; 1 посадову особу звільнено із займаної посади. Також, до порушників бюджетної дисципліни застосовано 10 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та 1 санкцію – у вигляді зменшення бюджетних призначень.

За результатами контрольних заходів, до правоохоронних органів для розгляду та прийняття рішення передано 47 матеріалів ревізій та перевірок державних закупівель, а також пред'явлено 18 позовів до суду щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму понад 15,4 млн грн. Складено та направлено до суду 56 протоколів про адміністративні порушення.

Прес-служба Держфінінспекції в м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/195607.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua